WIE ZIJN WIJ?

DYLAN SNELDERS

Mijn voorliefde voor voeding, sporten en gezondheid heeft ertoe geleid dat ik in 2019 mijn diploma heb behaald als diëtist. Hiervoor was ik al bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf, Chooseyourdiet, om mensen te helpen met het maken van de juiste keuzes op gebied van het eet- en leefpatroon. Het bedrijf is gespecialiseerd in het maken van voedingsplannen voor alle soorten doelen, van mensen met overgewicht tot topsporters uit de voetbalwereld.

Ik heb gemerkt dat ik als diëtist vaak meer bezig ben met gedragsverandering dan het maken van een dieet, wil ik het beste resultaat met klanten behalen.Een dieet volgen kan iedereen, maar het vasthouden van het resultaat en leren van het proces vergt vaak meer training en dat is precies waar ik mensen graag bij help.

Inmiddels help ik ook bedrijven bij het verbeteren van de gezondheid van de werknemers en dit heeft ertoe geleid dat ik samen met Roger Legtenberg op het idee kwam om onze kwaliteiten te combineren. Zo is Up Strong – Training & Coaching van de grond gekomen. In beide gevallen gaat het om het maken van juiste keuzes die je helpen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

Ik ben 24 jaar en woon sinds kort samen met mijn vriendin, een communicatie-expert. Door vaak met haar te sparren (soms letterlijk) leer ik enorm veel over het juist overbrengen van de boodschap.

GETTING IT DONE!

ROGER LEGTENBERG

Na een promotie-onderzoek en diverse research, sales, marketing en general management/CEO posities binnen de Life Sciences sector, gedurende meer dan 20 jaar, ben ik in 2019 Up Strong – Business Strategy & Management gestart. Dit is een consultancy / interim management bureau voor de Life Sciences sector. 

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling heeft tijdens mijn carrière een enorme vlucht genomen. Het vervolgens coachen en begeleiden van mensen om meer te bereiken door dingen anders te gaan doen is daarna de rode draad in mijn leven geworden. De mensen in hun kracht zetten is een belangrijke reden geweest, binnen een groot veranderingstraject op gebied van strategie & implementatie, waardoor mijn vorige bedrijf succesvol is geworden en gebleven.

In 2020 ben ik samen met Dylan Snelders Up Strong – Training & Coaching gestart. Het doel is om mensen en bedrijven uit andere sectoren dan Life Sciences te helpen inzien dat je veel meer uit jezelf kan halen (en uit teams) door jezelf en anderen beter leert te begrijpen, waarbij ook een gezonde levensstijl en sport een belangrijke rol spelen. Daarnaast is ook het leren omgaan met allerhande situaties zakelijk en privé die dagelijks ontstaan in het leven een drijfveer voor het starten van dit nieuwe initiatief.

Ik ben 44 en vader van drie kinderen. Zij houden mij nog regelmatig een leerzame spiegel voor wat zorgt voor een stimulans om me te blijven ontwikkelen op het gebied van emotionele intelligentie.

ACHIEVE MORE WItH LESS!

GETTING IT DONE!

ACHIEVE MORE WItH LESS!

Locaties

We verzorgen onze open-inschrijving trainingen vanuit de Haarlemmermeer (omgeving Amsterdam / Leiden / Schiphol).

Aangezien wij van mening zijn dat personal coaching zo laagdrempelig mogelijk dient te zijn, heeft het onze voorkeur om dit ook in de regio Haarlemmermeer te verzorgen (ter voorkoming van lange reistijden).

Onze in-company trainingen kunnen uiteraard worden verzorgd door heel Nederland.